Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Zle wyglądający dział Dawn Of War

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to że myślałem żeby wyglądało to tak

Dział nazywał się Dawn Of War a tam dwie kategorie antologia i inne wersje teraz nazwa to Warchammer 40000 a to nie jest poprawne ponieważ Warchammer 40000 to jest pierwsza wersja gry która powstała Prośiłbym o szybką naprawę bo na dział czekałem 4 miesiące jest problem ponieważ jestem na forum gdzie ten dział istnieje i tam zostaje moderatorem ;)

nic na razie w dziale nie napiszę bo nie da się pisać o jednej wersji

A i gra jest multiplayer

Opublikowano

To dział testowy więc nie ma po co od razu dawać poddziału, jeżeli ci aż tak zależy to dodawaj z prefiksem np : [Problem][Antologia] lub [Problem][inne] i opisuj w treści tematu, najpierw trzeba rozkręcić dział ;).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Już marudzimy? Masz dział, to zacznij w nim pisać.

Rozwijaj go, tak się ubiegałeś o ten dział to może coś się zmieni. Jak nie, to do kosza jak kilka innych przedtem.

Opublikowano

Ogarnij się i przestań płakać. Masz dział to go rozwijaj a nie teraz płaczesz bo nazwa zła.

Jeśli ktoś ma płakać to ty

dział stale rowijam :)

Opublikowano

Ty na jakimś forum jesteś modem? I piszesz warchammer, hahaha...

A co do Twojego pomysłu to niech dział się bardziej rozwinie i niech zdobędzie trochę więcej użytkowników, na razie nie ma co marudzić i trzeba się cieszyć z tego co masz.

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Ty na jakimś forum jesteś modem? I piszesz warchammer, hahaha...

A co do Twojego pomysłu to niech dział się bardziej rozwinie i niech zdobędzie trochę więcej użytkowników, na razie nie ma co marudzić i trzeba się cieszyć z tego co masz.

On nie jest żadnym modem.

@top, nie

forum testowe na razie

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Gierka fajna. Dużego ruchu raczej tam nie będzie bo gra darmowa nie jest ale może ktoś się do gry znajdzie. Nie ma co kombinować bo nawet nie ma tam 50 tematów.

76561198001815076.png
Opublikowano

Dział jest póki co testowy jezeli sie bedzie rozwijał to pomyślimy nad dodatkowymi subforami lecz na razie zostaje tak jak jest.

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...